– De vil trenge tid

Jürgen Klopp tror ikke det er smart å benytte klubbens nye midtstoppere mot Brighton.

3. feb 2021 kl 10.47Einar Kvande

Liverpool FC skriver på sine offisielle nettsider at klubben vil gjøre alt for at Ben Davies og Ozan Kabak skal bli kjent med lagets taktikk så raskt som mulig, men det er lite sannsynlig at de to nye spillerne blir involvert mot Brighton.

– Vi spiller selvsagt annerledes enn Preston og Schalke. Det er klart. De vil trenge tid, men vi har ikke så mye tid. Så vi vil forsøke å benytte tiden vi har til rådighet så godt som mulig, sa Jürgen Klopp under sin pressekonferanse tirsdag.

– Jeg tror ikke det vil være særlig smart å starte med dem mot Brighton. Vi vil gi dem noen dager til.

Liverpool må selvsagt klare seg uten de langtidsskadede midtstopperne Joël Matip, Virgil van Dijk og Joe Gomez mot The Seagulls. I tillegg er også Fabinho, Sadio Mané, Naby Keita og Diogo Jota skadet og uaktuelle til matchen.

– Situasjonen er som den var etter West Ham-kampen, slår manageren fast.

Brighton vil på sin side teste om Alexis MacAllister og Joel Veltman er i stand til å spille kampen. Trioen Tariq Lamptey, Danny Welbeck og Ali Jahanbakhsh er definitivt uaktuelle for sørkyst-klubben.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]