Ben Davies:– Denne muligheten er helt utrolig

Liverpools nysignering slet med å tro det da det ble kjent at Liverpool var interesserte.

1. feb 2021 kl 21.23Jens Hapnes Rege

– Jeg er henrykt over å være her, innleder Ben Davies i sitt første intervju med Liverpools hjemmeside.

Mandag kveld ble det kjent at 25-åringen signerer en femårskontrakt med Liverpool, og at han er klubbens nye nummer 28. Han sier at det kom som en overraskelse da interessen fra de rødkledde først ble nevnt. 

– Det er en stor mulighet. Det kom som en overraskelse når det først ble nevnt, men muligheten som ligger foran meg er helt utrolig. Det hadde vært tåpelig å ikke ta vare på den. 

Har aldri besøkt Anfield

– Jeg har aldri vært på Anfield og har ikke sett meg rundt enda. Banen ser ut som et teppe, som man forventer. Jeg har ikke gått ut av tunnelen enda, så jeg ser frem til det - bare å være i en slik atmosfære er utrolig, forteller Davies. 

Han ønsker å suge til seg mest mulig lærdom fra hans nye lagkamerater, som har oppnådd det meste man kan oppnå på en fotballbane.

– Jeg ønsker å spille kamper, og vil bli en Premier League-spiller heller enn en Championship-spiller. Jeg vet at vi har noen fantastiske spillere her som jeg kan lære av. Forhåpentligvis tar jeg muligheten.

– Jeg ser frem til å spille foran alle sammen og vise hva jeg kan gjøre. Jeg vil tro mange av supporterne ikke engang har sett meg spille. Det er en spennende tid og jeg tror de vil like å se meg spille, avslutter han i intervjuet.

NYTT HJEM: Davies sjekker ut Anfield-matta for første gang.

NYTT HJEM: Davies sjekker ut Anfield-matta for første gang.

Klopp: – En god mulighet for begge parter

Jürgen Klopp ser på overgangen som en god avtale for begge parter. 

– I et normalt vindu, uten noen problemer, så hadde vi ikke sett etter en spiller for oss hos Preston, understreket tyskeren da han snakket om Liverpools nysignering.

– Vi ser potensialet, vi ser kvaliteten hans og han er bare 25 år og har mye igjen å gi. Han er en veldig god fotballspiller, ser ut som en leder i Preston-laget, er god i dueller, er smart på banen og kan spille i forskjellige posisjoner. 

– Alt det gjør ham til en veldig interessant spiller som jeg ser frem til å jobbe med. Det er en mulighet for ham og en mulighet for oss, sier Klopp. 

Han påpeker at det vil bli et stort steg for midtstopperen, men at det også er en mulighet. 

– Han kunne ha sagt at han heller ville bli i Preston eller dra et annet sted og spille 40 kamper. Dette blir en utfordring, men det er en mulighet - en veldig stor mulighet. 

– Dette kan være en nydelig historie og det er jeg og Ben som skal sørge for at det blir det. Vi tror 100 prosent på utvikling. Han kan lære fortsatt, vi kan trene fortsatt - jeg ser virkelig frem til å møte ham, avslutter Klopp i intervjuet. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]