Se bildene av Liverpools nye nummer 28!

Ben Davies er klar for Liverpool.

1. feb 2021 kl 21.13Arild Skjæveland

Liverpool har bekreftet kjøpet av Ben Davies fra Preston North End. Den 25 år gamle midtstopperen var ønsket av Celtic, Sheffield United og Burnley, men det var Liverpool som sikret seg signaturen hans.

Prisen er heller ikke avskrekkende. Han var på utgående kontrakt – og Liverpool betaler 500.000 pund for spilleren nå. Summen kan stige med ytterligere 1,1 millioner pund etter visse kriterier, deriblant eventuelle landskamper for England.

Preston har krav på 20 prosent av et eventuelt videresalg.

Davies skal spille med nummer 28 på ryggen. Det nummeret var det sist Danny Ings som hadde. Før ham var det Christian Poulsen.

Steven Gerrard bar også 28 da han først slo gjennom, i 1998/99-sesongen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]