Klopp mener det vil være et mirakel om Van Dijk spiller kamp for Liverpool igjen denne sesongen

Jürgen Klopp tror det er lite sannsynlig at Virgil van Dijk kommer tilbake i spill denne sesongen, men håper på et mirakel.

2. feb 2021 kl 15.06Einar Kvande

Under dagens pressekonferanse fikk Klopp spørsmål om Van Dijks navn er med på listen når Liverpools Premier League- og Champions League-tropper for resten av sesongen blir presentert senere denne uken.

Liverpools nummer 4 ødela korsbåndet i lokaloppgjøret mot Everton på Goodison Park i midten av oktober, og følger nå et rehabiliteringsprogram for å komme tilbake på fotballbanen så raskt som mulig. 

– Uansett hva som skjer tror jeg vi har rom for Virgil på Champions League-listen. Jeg trodde han var på Premier League-listen. Ingen har fortalt meg at jeg må endre noe på det. Dersom vi har plass til ham på Champions League-listen, så vil Virgil være på listen, svarte Klopp.

– Jeg vet ikke hvor dette kommer fra. Ingen lege eller noen annen har fortalt meg at det er en sjanse for at Virgil vil spille igjen denne sesongen.

– Jeg skal ikke si at det er helt utelukket, men det er lite sannsynlig. Det er ikke sannsynlig at han vil spille igjen. Men vi trenger egentlig ikke diskutere dette.

– Dersom vi har plass på listene vil vi ha dem alle med, selv om legene forteller oss at det ikke er noen sjanse. Vi vil ta dem med, for vi tror på mirakler nå og da.

– Men dersom vi ikke har plass til dem, må vi vurdere hva vi skal gjøre. Kanskje må vi innse at muligheten ikke er særlig stor, og da må vi ta en avgjørelse ut fra det. Dersom de er med på listen er det bare fordi vi håper på nærmest et mirakel. Slik er det.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]