– Jeg har talent, men må forbedre meg på mye

Ozan Kabak ser frem til å ta steg som spiller.

3. feb 2021 kl 17.07Arild Skjæveland

Mandag ble Ozan Kabak klar for Liverpool, og skal spille ut sesongen for de helrøde. Dersom Jürgen Klopp liker det han ser, kan han kjøpe ham for 18 millioner pund til sommeren.

Det er langt under den prisen Schalke 04 trodde de skulle få i fjor sommer – men det er krise i den tyske klubben, som ser ut til å rykke ned fra Bundesliga.

Kabak kommer neppe til å bli involvert mot Brighton, men på Klopp høres det ikke ut som det blir lenge før vi får sett 20-åringen i aksjon. Spilleren selv vet at han må utvikle seg for å komme på det nivået der han vil være.

– Målet mitt er å bli en toppspiller. Jeg må forbedre meg mye. Jeg har talent, men må forbedre meg og spille minutter og kamper her. Så ønsker jeg å bli en toppspiller slik som de andre her, sier han til Liverpoolfc.com

– Laget har mange toppspillere, og store talenter, så jeg ønsker å forbedre meg på hver eneste treningsøkt og kamp, og være sterk for å hjelpe laget, sier han.

Tror han vil ta steg i Liverpool

Tyrkeren mener han har kommet til riktig klubb for å ta det neste steget. De to foregående sesongene har vært vanskelige. Først ble det nedrykk med Stuttgart, og så har Schalke hatt en katastrofal sesong.

– På hver eneste trening og kamp vil jeg forbedre meg, for jeg ønsker å spille i den beste ligaen i verden og med de beste spillerne i verden. Jeg vil utvikle meg, og bli en bedre spiller i en så stor klubb.

Nå må han forsvare seg mot Mohamed Salah, Sadi Mané og Roberto Firmino på trening.

– Dette er noen av de beste angrepsspillerne i verden. På hver trening vil de spille mot meg, eller på samme lag i kampene, så dersom jeg virkelig konsentrerer meg om jobben jeg skal gjøre, vil jeg gi alt og bli en bedre spiller av det.

Han hadde ikke sovet mye natt til tirsdag etter at overgangen gikk i orden og han skulle fly til Merseyside.

– I går kunne jeg ikke sove. Hele natten lå jeg oppe, fordi jeg tenkte på at jeg skulle komme til Liverpool. Denne natten vil jeg sove bra, for jeg har ikke sovet, sier han.

Liverpool - Brighton spilles kl. 21.15, og sendes på TV 2 Sport Premium og Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]