– Jeg kan skrive en bok om Adam Lallana

Jürgen Klopp får i kveld gjensyn med en gammel kjenning han verdsetter høyt.

3. feb 2021 kl 09.11Einar Kvande

Jürgen Klopp benytter sin faste spalte i Liverpools kamp-program til å hylle Adam Lallana.

Midtbanespilleren, som kom inn fra benken drøye ti minutter før slutt, da Brighton slo Tottenham i helgen, besøker Anfield som motspiller for første gang siden han forlot Liverpool i sommer.

Lallana spilte for Liverpool i seks år, og var en av Klopps favoritter. Dessverre ble Liverpool-karrieren hans i alt for stor grad preget av skader, men totalt spilte han 178 kamper for de røde.

– Våre gjester i dag har mange talentfulle spillere, men det er en som vi kjenner veldig godt i Liverpool FC. Jeg må legge bånd på meg for å ikke si alt for mye om Adam Lallana, for han er en person jeg kan skrive en bok om. Jeg må respektere at han er vår motstander i dag. Han ønsker å slå oss, og vi ønsker å slå ham, innleder Klopp.

– Jeg må likevel nevne hvilken spesiell person han var hos oss, og det er han fortsatt også. Da han forlot klubben beskrev jeg ham som en Liverpool-legende for hans bidrag, og jeg leste et sted at han ble litt brydd av det. Det burde han absolutt ikke bli. Det er en status han har gjort seg fortjent til, og vel så det.

– Jeg liker å se Adam spille i 36 Premier League-kamper per sesong, men det er to kamper jeg ikke liker å se ham spille i, og kveldens kamp er en av disse.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]