Klopp fant et lyspunkt - bakerst på banen

Det er ikke mye positivt å skrive hjem om etter Liverpools tap for Brighton, men man kan i alle fall notere på et postkort at Liverpools reservekeeper holder mål.

4. feb 2021 kl 10.52Einar Kvande

Caoimhin Kelleher var den eneste som fikk 7 på Liverpool.no sin spillerbørs etter tapet for Brighton, og vikaren i målet var også den eneste på Liverpools lag som kunne forlate Anfield med hevet hode. 

Reservekeeperen steppet inn på kort varsel da Alisson Becker våknet med sykdom i kroppen noen timer før kampstart mot The Seagulls. 

– Brighton fikk en del kontringer da vi presset på for en scoring, og Caoimhin var strålende og holdt oss inne i kampen lenge, slo Jürgen Klopp fast under sin pressekonferanse etter det sure hjemmetapet.

– Hadde vi tatt ledelsen hadde vii sluppet disse kontringene. Det er åpenbart. Men de scoret et mål, og hadde en klar plan for hvordan de skulle gjøre det. Det handlet om å spille ballen til Burn, og ta det derfra, la Liverpool-manageren til.

«Hadde det ikke vært for Caoimhin Kelleher, som vikarierte for en syk Allison, kunne gjestenes seiersmargin fort ha blitt større», skriver James Pearce i The Athletic.

Pearce mener at stoppervikarene Jordan Henderson og Nathaniel Phillips heller ikke kan klandres for tapet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]