SpillerbørsenVikaren i målet er den eneste som kan forlate Anfield med hevet hode

Liverpool sviktet hjemme mot Brighton.

Caoimhin Kelleher7

Får bruk for at han er god med ballen i beina. Alisson Becker vil alltid være savnet, men en sitter ikke og er bekymret når iren spiller på samme måten som Adrian da han vikarierte tidligere… Gjør to veldig gode redninger, og er den eneste som kan dra fra Anfield med hevet hode i kveld.

Trent Alexander-Arnold4

Uvanlig usynlig fremover i banen. Det har vært klar bedring å spore i de to siste kampene, men dette så ut til å være et steg tilbake, og høyrebacken var uvanlig passiv og unøyaktig. Har Dan Burn bak ryggen på baklengsmålet, og selv om han er to meter ser han ikke ut til å være klar over det...

Nathaniel Phillips5

Tør å gå i duellene, selv mot Brightons største menn – og trekker seg ikke selv om det gjør vondt. Har sine klare begrensninger som fotballspiller, men er langt ifra Liverpools dårligste i dag.

Jordan Henderson5

Var nær ved å levere en fantastisk målgivende allerede i starten. Blir lurt bort en del, og da blir det tydelig at han ikke er midtstopper til vanlig. Hendo er veldig god i denne rollen når Liverpool spiller bra, dominerer og har ballen. I dag blir han litt mer avslørt. Snart skal han opp på midten igjen.

Andy Robertson5

Det var ikke så mye som stemte for Robertson verken offensivt eller defensivt i dag. Burde og kunne gjort mer for å stoppe innlegget før Brightons scoring, selv om det var et par trekk før ballen lå i mål.

Georginio Wijnaldum4

Ikke hans beste kamp i dag. Pasningene stemmer ikke og han blir mye løpende i mellom. Blir tatt av banen like etter timen er spilt. Rett og slett en dårlig dag.

Thiago Alcântara6

Som alltid fantastisk med ballen, og det er mange pene detaljer – men i dag blir det ikke så mye mer utav det. Kunne endt opp med en fantastisk målgivende da han chippet et frispark over muren til Roberto Firmino, men brasilianeren var litt passiv. Er i det minste skarp, og det er nok til å gjøre ham til en av Liverpools bedre i kveld.

James Milner4

Liverpools midtbane fungerte ikke i dag, og veteranen gjorde ingen god kamp. Det går for sakte, han er ofte på etterskudd, og Brighton ser ut til å vite akkurat hva som kommer de gangene han får ballen. Det var overraskende at han spilte 90 minutter og at Klopp ikke byttet ham ut for Curtis Jones, som på søndag.

Xherdan Shaqiri4

Sliter med posisjoneringen på kanten, og klarer ikke å involvere seg. Veldig anonym dessverre, lykkes med veldig lite, og får ikke brukt det gode venstrebeinet sitt.

Roberto Firmino5

En frustrerende kamp for Bobby, som gir fra seg ballen litt for lett i dag. Han kommer til et par avslutninger og viser noen fine detaljer, men er veldig passiv og litt for avventende. Tilbake til den versjonen av brasilianeren vi så for et par uker siden dessverre.

Mohamed Salah6

Ser ut til å være skarp, og vil mye. Han burde ha scoret tidlig. Har også flere ganger han er farlig frempå, men den siste pasningen eller avslutningen svikter. Ser i alle fall ut til å være litt i form, som en av tre spillere som ikke var direkte dårlige i dag.

Divock Origi

Kommer inn og er knapt borti ballen. Når han er borti ballen, to minutter før ordinær tid, så ender han opp med å ødelegge et angrep som var lovende slik at Brighton fikk bruke tid.

Alex Oxlade-Chamberlain

Det er mye nesten med Oxlade-Chamberlain, men det er så tydelig at han er rusten og spiller sjelden. Da sitter det ikke.

Curtis Jones

Kommer inn på slutten og rekker ikke markere seg. Det hadde kanskje ikke vært så dumt å sette ham inn tidligere.