Nå er Virgil tilbake i Liverpool

Har flydd hjem fra Dubai - fortsetter opptreningen i Liverpool.

15. feb 2021 kl 09.32Jens Bessesen

Paul Gorst i Liverpool Echo skrev søndag at det ikke var satt noen returdato for når Virgil van Dijk skulle returnere til Liverpool fra Dubai, men mandag kan han melde at nederlenderen allerede er på plass på Merseyside.

Midtstopperen har tilbrakt de siste par månedene på Nad Al Sheba Sport Complex i Dubai etter først å ha vært innom Liverpools nye AXA Training Centre. 

Ifølge Gorst kom van Dijk til Liverpool for noen dager siden, og han vil nå jobbe med klubbens apparat i den videre opptreningen. 29-åringen er med i både Champions League- og Premier League-troppen selv om Jürgen Klopp nylig uttalte at han blir overrasket om van Dijk kan spille igjen denne sesongen.

– For øyeblikket er det ingen lege som har sagt til meg at det er en sjanse for at Virgil kan spille igjen denne sesongen, sa Klopp. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]