«Nå må du være forsiktig, ellers må du spille stopper resten av karrieren!»

Visekapteinen med humoristisk tilrop til kapteinen under kampen mot West Ham.

1. feb 2021 kl 11.11Einar Kvande

James Milner og Jordan Henderson er ikke bare lagkamerater og henholdsvis visekaptein og kaptein for Liverpool. De er også konkurrenter om den samme midtbaneposisjonen. Derfor får det spøkefulle tilropet som Milner ga til Henderson under kampnen mot West Ham en ekstra dimensjon.

«Nå må du være forsiktig, ellers må du spille stopper resten av karrieren», skal Milner har ropt til Hendo da han gikk av banen etter 57 minutter. Det fortalte Jürgen Klopp til Mirror etter matchen på London Stadium.

Også en annen midtbanekollega, Georginio Wijnaldum, lot seg imponere av Hendersons vikarinnsats som midtstopper mot The Hammers.

– Han er en stor spiller, noe han viser ute på banen. Han leder laget, og du kan se hvor viktig han er der ute. I tillegg til å være en god spiller, spiller han godt i en uvant posisjon. Han er utrolig, og en veldig viktig spiller for oss, uttaler Gini til Liverpoolfc.com.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]