Se de første bildeneOzan er på plass!

Ozan Kabak har vært på AXA Training Centre for første gang.

2. feb 2021 kl 22.08Arild Skjæveland

I går ble Ozan Kabak klar for Liverpool, på en låneavtale ut sesongen. Reisen fra Tyskland til Merseyside måtte utsettes til i dag – men i formiddag landet han.

Nå har han fått vist seg frem i sin nye drakt. Han skal spille i nummer 19. Se bildene øverst.

Liverpool kan kjøpe tyrkeren til sommeren for 18 millioner pund – men er ikke forpliktet til noe dersom han ikke slår til.

Jürgen Klopp sa dette om spilleren:

– Han kom ikke hit fordi David Wagner var treneren hans. Men David snakket alltid veldig positivt om Ozan. Vi har ikke hatt kontakt de siste dagene. Alle kjenner til alt om Ozan. han er 20 år gammel og inne i sin fjerde sesong som profesjonell fotballspiller. Schalke har store problemer, men det har ingenting med Ozan å gjøre.

– Ozan er fortsatt et talent, selv om han har bevist mye. Nå kommer han til et stabilt lag. Han kan hjelpe oss og vi kan hjelpe ham. Vår situasjon er veldig rar. Vi har fire midtstoppere ute med skader. Vi trengte spillere.

La ut melding på Twitter

Mens vi venter på Kabaks første intervju etter overgangen, har han lagt ut en Twitter-melding. Der skriver han:

«I dag vil jeg takke dem som har stått ved min side, og gitt meg deres endeløse støtte. Jeg har signert for en av de største klubbene i verden, Liverpool FC. Som alltid, vil jeg gjøre mitt beste for å gjøre dere stolte, og for å gjøre meg fortjent til deres støtte og vennlighet», skriver han sammen med tre bilder av seg selv med den røde drakten.

Ben Davies kan trolig gå inn i kamptroppen allerede mot Brighton onsdag kveld, mens Kabak venter på internasjonal klarering. Trolig vil han være i troppen for sin nye klubb for første gang mot Manchester City på søndag.

Liverpool - Brighton spilles onsdag kl. 21.15, og sendes på TV 2 Sport Premium og Sumo

Har du innspill til journalisten?
[email protected]