Trio trener fortsatt ikke med resten av troppen

Liverpool-spillerne er i gang med forberedelsene til lørdagens Merseyside-derby.

18. feb 2021 kl 20.04Einar Kvande

James Milner, Fabinho og Diogo Jota er fortsatt ikke tilbake i trening sammen med resten av Liverpool-troppen, ut fra torsdagens treningsbilder å dømme.

Fabinho sliter med en muskelskade, og måtte stå over kampene mot Leicester og RB Leipzig. Milner måtte byttes ut med en hamstringskade etter 17 minutters spill i den førstnevnte kampen. Jürgen Klopp hadde nok håpet å få duoen tilbake til lokaloppgjøret mot Everton, men det ser nå ikke ut som det vil skje.

Diogo Jota er ikke ventet tilbake i spill før i mars, etter leddbåndskaden han fikk i det ene kneet i kampen mot Midtjylland i Danmark tidlig i desember. 

Den langtidsskadede stoppertrioen Virgil van Dijk, Joe Gomez og Joel Matip er selvsagt heller ikke aktuelle til Merseyside-derbyet, men Naby Keita var igjen på treningsfeltet sammen med sine lagkamerater, og fortsetter å trene for å finne formen etter å ha vært ute med en hamstringskade helt siden jul.

Du kan se bildene fra torsdagens Liverpool-trening i bildekarusellen over.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]