Dominic King i Daily Mail:Verken Kabak eller Davies blir involvert mot Brighton

En av journalistene som følger Liverpool tettest har ingen tro på at de nye spillerne blir å se på banen i kveldens kamp mot Brighton.

3. feb 2021 kl 08.38Einar Kvande

«Verken Kabak eller Davies vil bli involvert i kveldens kamp mot Brighton, men det var helt essensielt for Liverpool å fullføre disse to overgangene, spesielt etter at det ble klart at Joël Matip er ute for resten av sesongen etter at han ødela leddbånd i den ene ankelen», skriver King i Daily Mail.

Dermed tyder alt på at Jürgen Klopp kommer til å benytte samme stopperpar mot Brighton som han gjorde i 3-1 seieren over West Ham, altså Jordan Henderson og Nathaniel Phillips, med Rhys Williams som et alternativ på benken.

Dette sa Klopp om stoppersituasjonen under sin pressekonferanse i går:

– De siste ukene har vi bare hatt to skadefrie midtstoppere, men nå har vi flere muligheter. Så nå kan vi ta de avgjørelsene vi normalt gjør på trening. Fabinho er ikke så langt unna å være tilbake heller. Vi har flere muligheter igjen. Nå handler det om at spillerne bruker den sjansen de får.

– Rhys har spilt supert. Problemet har vært at han ikke fikk nok rytme, så nå kan vi gi ham sjansen til å spille fotball og forbedre seg på hans eget aldersnivå. For de andre er det en åpen konkurranse.

– Både Davies og Kabak har erfaring med seniorfotball. Ozan er ung, men det som gjør ham spesiell er at han har erfaring. Ben er litt eldre, og har gått en annen vei. Slik er fotball. Vi trenger ikke en Hollywood-film for å se denne historien. I går Preston, i dag Liverpool.

– Det de har gjort tidligere var godt nok til at vi ønsket å hente dem hit. Nå forventer vi mer av dem. Så enkelt er det.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]