– Vi setter oss ikke ned med beina på bordet og tror at alt bare blir solskinn og regnbuer frem til mai

Jürgen Klopp tar det hele og fulle ansvaret for de svake resultatene i slutten av desember og de første ukene av januar.

3. feb 2021 kl 11.39Einar Kvande

To strake seiere over Tottenham og West Ham har gjort godt for selvtilliten til et Liverpool-lag som opplevde en total formsvikt i romjulen og de første ukene av januar. Nå krysser Jürgen Klopp fingrene for at laget tar sin tredje strake seier mot Brighton onsdag kveld.

– Når resultatene ikke har gått vår vei har det ikke vært på grunn av noe mine spillere gjorde eller ikke gjorde. De har aldri sluttet å kjempe. De har hatt det tungt, slik vi har det når vi taper, men de har aldri gjemt seg, skriver Jürgen Klopp i sin spalte i kamp-programmet foran matchen mot The Seagulls.

– Mentalitetsmonstrene har ikke blitt borte. De har bare støtt på problemer. Etter tapet for Burnley sa jeg at det var min feil. Det er sant. Jeg er personen som er så privilegert at jeg får lede dette laget og denne klubben. Jeg har aldri følt mer takknemlighet fra en gruppe mennesker enn jeg har gjort fra denne spillergruppen og staben min.

– Det er ingen her som tror vi har knekt koden og er uovervinnelige. Vi er ikke dumme. Vi setter oss ikke ned med beina på bordet og tror at alt bare blir solskinn og regnbuer frem til mai. Det er viktig å erkjenne dette. 

– Vi jobber hardt hele tiden. Vi må grave dypere enn noen gang tidligere. Vi må holde mer sammen enn noen gang.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]