Fire spillere tilbake i trening!

Strålende skadenytt fra treningsfeltet i Kirkby.

2. mar 2021 kl 20.47Jens Bessesen

Diogo Jota, Alisson Becker, Fabinho og Ben Davies var alle å se på tirsdagens treningsbilder fra AXA Training Centre i Kirkby. Det betyr at alle fire trolig er med i diskusjonen til torsdagens kamp mot Chelsea!

Jota har vært tilbake i trening en stund, men stod over Sheffield United-kampen med sykdom. Davies venter fortsatt på debuten i Liverpool-drakt. Fabinho har vært ute siden slutten av januar, mens Alisson stod over forrige kamp etter farens bortgang. 

I tillegg er det godt å se at Naby Keita og James Milner trente med laget. Duoen var tilbake med innhopp i helgens kamp. Også Kostas Tsimikas var på trening, etter ikke å ha vært i troppen i helgen.

De gode nyhetene betyr at Jürgen Klopp har flere alternativer og en sterkere stall å velge fra til Chelsea-kampen.

Reservekeeper Caoimhin Kelleher var ikke å se på bildene. Bortsett fra han og de langtidsskadde Virgil van Dijk, Joe Gomez, Joel Matip og Jordan Henderson var det ingen fravær å se fra dagens treningsbilder. 

Se bildene øverst i saken.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]