– Det føltes som alle scoret hat-trick den kvelden

Søndag 4. oktober 2020 er en kveld Jürgen Klopp tenker tilbake på med gru.

9. apr 2021 kl 16.45Einar Kvande

Det vil være et revansjesugent Liverpool som løper ut på Anfield i morgen ettermiddag. Det forferdelige 7-2 tapet for Aston Villa på Villa Park i oktober sitter fortsatt friskt i minnet både til spillere, manager og fans. Villa-spissen Ollie Watkins gjorde hat-trick i den kampen, men for Jürgen Klopp føltes det som alle Villa-spillerne gjorde hat-trick.

– Slik jeg minnes kampen var det mange spillere som gjorde hat-trick den kvelden. Det føltes som alle Villa-spillerne gjorde hat-trick. Jeg tror alle Villa-spillerne var i meget god form da. Jeg husker ikke resultatene deres før denne kampen, men etter denne matchen var de i kjempeform i en periode, noe som ga dem enormt med selvtillit, sa Jürgen Klopp under sin pressekonferanse i ettermiddag.

Villas toppscorer

Nevnte Watkins er Aston Villas toppscorer denne sesongen, med elleve ligamål. Det holder til en delt niendeplass på toppscorerlisten i Premier League, der Mohamed Salah er oppe på andreplass med 18 mål, ett bak Harry Kane.

– Som spiller trenger du øyeblikk som dette. Ollie er en veldig, veldig talentfull spiss. Manageren deres kjente til ham, og han var en veldig god signering av dem. Hele Brentford-angrepet var eksepsjonelt godt i Championship sesongen før. Han passer veldig godt inn i Villa. Han er fysisk sterk, kan holde på ballen, har god spenst og er veldig rask. Det er en god pakke, sier Klopp om Villa-spissen.

– Ingen trenger å minne meg om hvor god han er. Men vi forsøker alltid å forsvare oss mot gode spisser. Vi forsøker å hindre at pasninger når frem til dem. Det er ikke noe annerledes med ham enn noen andre.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]