Marcelo Bielsa skryter av Liverpool før mandagens kamp

Leeds-manageren er begeistret for de røde.

16. apr 2021 kl 18.05Arild Skjæveland

På mandag skal Liverpool i aksjon igjen, og nå har de røde kun topp fire-plassering å spille for. Leeds United, som er høyt oppe etter å ha slått Manchester City forrige helg, er motstander på Elland Road.

Sist Liverpool møtte Leeds var i sesongens første runde, da Jürgen Klopps lag vant 4-3.

Marcelo Bielsa har holdt sin pressekonferanse. Der snakket han om Liverpool, og fortalte at det var et lag han likte å si.

– Jeg liker å se Liverpool spille. De prøver alltid å spille på samme måte, og for meg er det et stort kompliment å gi til et lag, sier den legendariske treneren ifølge leedsunited.com

– Det er ingen spiller på laget deres som ikke er forberedt på å ta imot ballen og kontrollere den, uansett hvor det skjer på banen, sier han videre.

– Stor offensiv trussel

Bielsa omtaler Liverpool som en stor trussel offensivt.

– De har stor kraft offensivt, og backene deres er som vinger. Vingene deres er som midtspisser i store deler av kampen, sier han.

– De er et lag som hele tiden tenker når de spiller fotball. De spekulerer ikke, de angriper alltid og bruker mye av tiden på angrep, og litt mindre tid på å forsvare seg. Når de må forsvare seg synes jeg at de gjør det bra, med tanke på hvor mye energi de bruker i angrep. Som alle lag, har de opp- og nedturer, sier Leeds-sjefen.

Leeds United - Liverpool spilles mandag kl. 21.00, og vises på TV 2 Sport Premium og Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]