– Vi har mye å forbedre

Alisson Becker sier mye kan forbedres, men trekker fram at Liverpool nok en gang viste sterk lagånd i 4-3-seieren over Leeds.

13. sep 2020 kl 12.38 Jens Bessesen

– Det var første kamp for sesongen. Vi har mye å forbedre både defensivt og offensivt, men det vil komme etter hvert som vi spiller flere kamper, sier Alisson til LFCTV etter serieåpningen mot Leeds som Liverpool vant 4-3. 

Keeperen sier det som ventet ble en tøff kamp mot det nyopprykkede laget.

– Vi visste hva som ventet og hva slags innstilling de ville ha til kampen. Det er et veldig godt lag med mye kvalitet. I tillegg er de modige. De gjorde det vanskelig for oss, men jeg tror vi gjorde det enda vanskeligere for dem med måten vi spilte på, sier Alisson. 

Nok en gang viste Liverpool evnen til å avgjøre kamper mot slutten. 

– Det er bare noe vi har i oss. Vi jobber selvfølgelig hardt hver dag for å bli best mulig. I noen kamper tilpasser motstanderne seg, og da må vi gjøre det samme, sier han. 

– En viktig spiller for oss

Til slutt var det Mohamed Salah som ble tungen på vektskålen med sine tre scoringer. 

– Han er en veldig viktig spiller for oss. Dette gir ham selvtillit samtidig som det gjør at andre spillere må jobbe enda hardere. Jeg er glad for at Salah er i laget og at han scoret hattrick i første kamp for sesongen. I tillegg er jeg glad for de tre poengene, sier Alisson.

– Vi har mye kvalitet i fronttrioen, sier brasilianeren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]