– Hvis vi vil forsvare tittelen, så må vi angripe den igjen

Alisson Becker har satt pris på feriedagene men er glad for å være tilbake, han tror det er flere store ting i vente for Liverpool.

19. aug 2020 kl 10.16 Øystein Tronstad

– Ferien er en tid for å stoppe og reflektere over alt og du kan se hva som gjør det spesielt. Å vinne Premier League var virkelig spesielt når du ser på hvor stor klubben er, men hvor lang ventetiden var. De øyeblikkene vi lever nå gir livene våre mening, og vi kan nyte dem med familien vår og lagkameratene våre, sier Alisson til Liverpoolfc.com.

Brassen omtalte tidligere 2019/2020 som en av de mest utmattende sesongene han noen gang hadde hatt. Nå har han fått ladet batteriene sine. 

– Det er skikkelig godt å være tilbake. Jeg tror at alle er glade for å være tilbake in action igjen. Vi hadde et kort avbrekk, men jeg kunne restituere kropp og hode og nyte litt familietid. Vi har oppnådd utrolige ting de siste sesongene og jeg ser frem til hva vi kan få til i denne. Jeg takker gud for det som har skjedd, men jeg tror at det er flere store ting i vente for oss.

Liverpool starter sesongen om ti dager i Community Shield mot Mikel Artetas Arsenal.

– Det er under to uker til vår første utfordring. Det er perfekt å starte sesongen med å kjempe om en pokal. Vi er her for å gjøre vårt beste i forberedelsene til kampen, og resten av sesongen. Alle gleder seg. Ikke minst så ser vi frem til en fremtid hvor supporterne kan komme tilbake til arenaen.

Øverst på listen for 2020/2021-sesongen står muligheten til å forsvare Premier League-gullet. Det er en tøff oppgave som kun Manchester United, Chelsea og Manchester City har klart tidligere. Trener Jürgen Klopp er klar på at Liverpool ikke må bli for defensive i tankegangen.

– Jeg er 100 prosent enig med han. Det var på den måten vi vant tittelen, vi angrep den. Hvis vi vil forsvare den, så må vi angripe den igjen. Vi vil forberede oss for det, og ser frem til å komme tilbake, spille kamper og gjøre det som vi elsker, å spille fotball.

  • – Han var desillusjonert, og foreldrene vurderte å trekke ham bort fra fotballen

Har du innspill til journalisten?
[email protected]