Tottenham tapte - og klarte dermed ikke å passere Liverpool

Tottenham måtte kapitulere for Manchester United, og dermed blir Liverpool liggende på sjetteplass etter denne ligarunden.

11. apr 2021 kl 19.28Einar Kvande

Manchester United slo i kveld Tottenham i London, men også i denne kampen kom VAR i fokus.

Manchester United tok nemlig tidlig ledelsen ved Edinson Cavani, men dommer Kavanagh fikk beskjed om å sjekke en situasjon mellom Scott McTominay og Son i forspillet til scoringen, og etter å ha sett på skjermen kom dommeren frem til at Son skulle ha frispark fordi United-spilleren var oppe i ansiktet til Son med en arm. Dermed ble Cavanis scoring annullert.

Frustrasjonen var stor i United-leiren da Son ikke lenge etterpå ga vertene ledelsen.

United slo imidlertid tilbake etter pause, og utlignet først ved Fred like før timen var spilt, før Cavani headet inn 2-1 i det 79. minutt. Samme mann headet ballen i egen stolpe i sluttminuttene, for innbytter Mason Greenwood satte inn 3-1 og avgjorde kampen på overtid.

Resultatet betyr at Tottenham ikke klarer å passere Liverpool på tabellen. Det ville Jose Mourinhos mannskap gjort med seier i kveld. Nå blir de liggende tre poeng bak, men det er verdt å merke seg at Spurs har ett mål bedre målforskjell enn de røde.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]