ESPN-kilder hevder Trent blir vraket fra EM-troppen

Gareth Southgate skal redusere sin EM-tropp fra 33 til 26 spillere i morgen.

31. mai 2021 kl 20.38Einar Kvande

ESPN hevder de har kilder som opplyser at Trent Alexander-Arnold kommer til å bli vraket fra Englands endelige EM-tropp, som blir presentert i morgen.

Kilder har fortalt ESPN at dersom høyrebackene Reece James og Kyle Walker kom uskadet fra Champions League-finalen i helgen, så ville Alexander-Arnold bli en av spillerne som blir droppet når troppen skal reduseres med sju mann. Og både James og Walker kom helskinnet fra finalen.

Det er ventet at Kieran Tripper blir troppens tredje høyreback.

En eventuell vraking vil bli et slag i ansiktet for Alexander-Arnold, som var i knallform mot slutten av Premier League-sesongen, da Liverpool vant sesongens fem siste kamper. 

Det har hersket tvil rundt Liverpool-backens EM-deltakelse helt siden Southgate droppet ham til kampene mot San Marino, Albania og Portugal i mars. 

England skal spille to oppvarmingskamper til EM i Middlesbrough denne uken, mot Østerrike på onsdag og Romania på søndag. 

UEFA har satt en siste frist til klokken 23.00 tirsdag 1. juni for å levere de endelige 26-mannstroppene foran sommerens Europamesterskap.