Liverpool-spillerne la ikke merke til demonstrasjonene

Jürgen Klopp og hans spillere merket ikke noe til Manchester United-supporterne som protesterte mot Glazer-familien utenfor Old Trafford.

14. mai 2021 kl 08.02Einar Kvande

Nok en gang var det dramatiske scener utenfor Old Trafford i forkant av Liverpools besøk i Manchester. Blant annet ble Liverpools offisielle buss blokkert av United-supportere med personbiler, og luften ble sluppet ut av dekkene på bussen. Men dette merket Jürgen Klopp og hans spillere ingenting til.

– Nei, vi merket ikke noe til dette. Vi fikk informasjon om at noe hadde skjedd med bussen vår, så vi måtte bytte buss. Men det var før vi var ombord i den, forklarte Liverpool-manageren på pressekonferansen etter at de røde hadde slått Manchester United 4-2.

– Kjøreturen vår til stadion gikk helt fint. Politiet gjorde en utrolig bra jobb. Jeg er ikke sikker på om det var nødvendig for vår del, men de var der, så vi så ikke noen tegn på trøbbel eller noe som helst. Vi har bare hørt om det, at det var noe som skjedde, men det forstyrret ikke forberedelsene våre til kampen eller noe slikt, la Klopp til.