- En stor kveld for oss

Nathaniel Phillips kunne blitt den store syndebukken på Old Trafford etter selvmål, men stopperen reiste seg mesterlig.

14. mai 2021 kl 00.26Torbjørn Flatin

- Det var en berg og dalbane, en merkelig kamp som krevde mye av oss, mye hardt arbeid.

Nathaniel Phillips vil ha følt at verden raste sammen da han gjorde selvmål før ti minutter var spilt på Old Trafford. Stopperen som holdt på å gå til Championship før sesongen reiste seg imidlertid, sammen med resten av laget, og var en av heltene da Liverpool vant 4-2 og tok tre kjærkomne poeng borte mot Manchester United.

- Det var ingen pen kamp, men vi var nødt til å fighte for å få det resultatet vi ønsket. Vi har tre kamper igjen, men dette var et steg i riktig retning og en stor kveld for oss.

- Jeg følte meg ikke for bekymret, slår 24-åringen fast etter marerittstarten. – Jeg synes vi startet sakte og visste at vi hadde et ekstra gir.

Et skritt nærmere

Resultatet gjør at Liverpool nå høyst sannsynlig vil komme inn blant topp fire i Premier League hvis de tre siste kampene mot West Bromwich, Burnley og Crystal Palace vinnes.

- Det er tre nye poeng, men det bringer oss nærmere. Det er ingen hemmelighet at det var nødvendig å vinne resten av våre kamper og det var en kamp til vi kan huke av, fortsatte Phillips nøkternt etter kampslutt.

- Dette gir oss noe å bygge videre på. Vi kan ikke risikere å starte i så labert tempo de neste kampene, men det er klart at det gir oss selvtillit at vi maktet å komme tilbake slik vi gjorde. Før vi avgjorde de helt på slutten, i motsetning til et par andre kamper vi har hatt i det siste. Nå må vi bare fokusere på å fullføre jobben.