Spillerbørs mot Manchester UnitedFlere helter på Old Trafford

Elevene til Jürgen Klopp snudde tap til seier og fikk med seg tre viktige poeng fra fiendens hule, etter sterk laginnsats.

Alisson Becker6

Stygg brøler etter fem minutter, men slapp heldigvis med skrekken. Står rimelig støtt og er våken under resten av kampen.

Trent Alexander-Arnold9

God offensivt og var sterkt involvert både på 2-1 og 3-1. Hadde også stort sett kontroll defensivt på sin side. En meget god kamp og vi synes han fortjener bestemannsprisen.

Nathaniel Phillips7

«Vikaren» reiste seg mesterlig etter å ha opplevd fornedrelsen å score selvmål på Old Trafford. Slåss i eget felt og var en trussel i motstanderens. En av de største heltene med en liverbird på brystet i Manchester.

Andy Robertson6

Robbo var overraskende lite synlig synes vi hvor han konsentrerte seg mest om forsvarsarbeidet på en side hvor United la an mye av sitt offensive skyts.<br/><br/>

Thiago Alcântara7

Legger opp til å styre Liverpools midtbane som sittende midtbanespiller ved siden av Fabinho. Greier det til en ganske stor del med solide taklinger, bra fremspill og i det hele tatt som en moden og selvsikker fremtoning.

Fabinho7

Midtbaneankeret var merkelig passiv på baklengsmålet og slet litt med alltid å fylle rommet foran den bakre fireren. Likevel et viktig fyrtårn i mange situasjoner.<br/><br/>

Mohamed Salah7

Toppscoreren kom lenge ikke posisjon i denne kampen, men ga inntrykk av å være en trussel og en spiller som hjemmelaget fryktet. Var også med på flere gode angrep i 2. omgang da Liverpools fremre treer lignet på Liverpools fremre treer igjen med hurtig kombinasjonsspill. Før han endelig punkterte kampen i sluttminuttene.<br/><br/>

Roberto Firmino8

Da Bobby brente sin tidlige sjanse var det litt at en ikke hadde noen tro på scoring, men så scoret han først en og så to ganger. To goaler er uansett en bra kamp i Salford, men Liverpools nr. 9 synes også å få tilbake noe av selvtilliten og begynte å glimte til med litt mer fikse ting og pasninger igjen.

Rhys Williams7

Står bra oppreist i en vanskelig kamp og unngår klare feil. Han vil ha vokst stort på denne erfaringen.

Georginio Wijnaldum6

En solid jobb, og det har ofte vært Gini etter nyttår. Solid uten å skape særlig med overskrifter.

Curtis Jones

Den unge scouseren kommer inn i trykkokeren, men selvtillit er ikke noe den kroppen mangler. Spiller fram Mo Salah til 4-2 og får et stort kryss i margen for det.<br/><br/>

Sadio Mané

Fikk de siste 20 og var villig til å utfordre på Liverpools venstreside, men på et tidspunkt hvor det gjaldt først og fremst å holde stand og eventuelt ta vare på en kontring.<br/><br/>

Neco Williams

Fikk de siste sekundene som innbytter for Salah.

Diogo Jota8

Var en av de mest aktive også før han sørget for den viktig utligningen. Var i tillegg involvert i 3-1 scoringen og burde kanskje ha gjort 4-1 da han banket ballen i stolpen etter et strålende Salah – Firmino – Jota angrep. Ble sliten utover i 2. omgang, men alt i alt en meget bra kamp.