Vinner flest hodedueller, ble månedens spiller og roses av Klopp

Månedens spiller for mars, 24-årige Nathaniel Phillips, nyter sin beste periode i rødt.

2. apr 2021 kl 15.45Øystein Tronstad

– Han er ikke så ung lenger. Klart han er selvsagt ung fra mitt perspektiv, men han har alt noen år med erfaring. Jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd. Jeg elsker at supporterne ga han prisen som månedens spiller, skrøt Jürgen Klopp på dagens pressekonferanse.

– Det er velfortjent, han har hjulpet oss mye. Han er en flott fyr, og skikkelig smart. Han nyter denne tiden. Det er ikke den største prisen i fotballverdenen, men ingen kan ta det fra han. Uansett hva som skjer i fremtiden.

Denne sesongen har det alt blitt 10 ligakamper for Nathaniel Phillips. Noe få hadde sett for seg før sesongen startet. 

– Vi trenger han i form. Sånn som han spilte før pausen, forhåpentligvis kan de spille på dette nivået, eller høyere, for resten av sesongen. Det vil hjelpe mye.

Til tross for at han ikke har spilt fast troner den 190 høye midtstopperen øverst over luftdueller vunnet i klubben. 24-åringen har vunnet 50 hodedueller. Nærmest følger Fabinho og Wijnaldum med sine 42 og 35.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]