Nathaniel Phillips kåret til månedens spiller

Stopperkjempen får anerkjennelse for innsatsen i mars.

1. apr 2021 kl 18.18Jens Hapnes Rege

De færreste hadde nok trodd før sesongen at Nathaniel Phillips skulle være en av Liverpools stoppere når det spisset seg til i Champions League og Premier League. 

24-åringen har vært til å stole på når han har fått muligheten - han var sammen med trofaste James Milner en mann Pep Ljinders ville ha hatt med seg i jungelen.

Nå har han blitt belønnet med prisen som månedens spiller i mars etter bunnsolide prestasjoner mot Wolverhampton og RB Leipzig i tospann med Ozan Kabak. 

Må fortsette i samme sporet

– Jeg er selvfølgelig fornøyd. Det var en fin overraskelse for meg selv og åpenbart et kompliment at de som stemte mente jeg fortjente prisen. Jeg må bare prøve å fortsette med det jeg gjorde for å komme meg hit, sa han til Liverpools hjemmeside da han fikk prisen.

Han er svært overrasket over posisjonen han er i, etter at han nesten forlot klubben i oktober.

– Jeg hadde aldri sett for meg dette, og jeg er selvfølgelig veldig glad for at det har gått slik. Hvis noen hadde fortalt meg dette før sesongen hadde jeg ikke trodd på det. 

– Det er kjekt å vinne slike priser, men det er ikke noe jeg fokuserer på. Det viktigste er at laget presterer og at vi får resultater. Vi må bare fortsette i samme sporet med gode prestasjoner og resultater. 

Tidligere denne sesongen er det Mané (1), Jota (2) og Salah (3) som har stukket av med prisen. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]