– Hvis jeg måtte overlevd i jungelen hadde jeg tatt med meg Nathaniel og Millie

Pep Lijnders sier Nat Phillips' historie bør være en inspirasjon for alle unge spillere.

1. apr 2021 kl 12.03Jens Bessesen

– Nathaniel er et eksempel på hvor besluttsomhet og respekt kan ta deg, og et eksempel på hvordan dette laget og støtteapparatet kollektivt jobber, sier assistenttrener Pep Lijnders til liverpoolfc.com.

Fra å være på randen til å bli solgt til Championship i høst, har Phillips nå spilt seg inn i laget til Jürgen Klopp, og nå venter kvartfinale i Champions League. Lijnders hyller innstillingen til 24-åringen.

– Han kaster inn hodet der andre ikke engang tør å bruke føttene. Han har hjertet til en løve. Hvis jeg måtte overlevd i jungelen hadde jeg tatt med meg Nathaniel og Millie, sier Lijnders.

Til inspirasjon

Lijnders mener Phillips' ferd til førstelaget bør kunne gi inspirasjon for alle unge fotballspillere.

– Det er ikke første gangen dette skjer i klubben vår og det vil ikke være den siste. Lidenskap, ambisjoner og kjærlighet til spillet vil alltid kunne ta deg steder, sier han. 

Han mener det finnes flere liknende historier i klubben.

– Viljestyrke og karakter er det som ligger i bunn hos mange av guttene. Det gjør meg trygg på at vi kommer tilbake til toppen, sier Lijnders.

IMPONERT: Nat Phillips og Ozan Kabak har dannet et solid stopperpar.

IMPONERT: Nat Phillips og Ozan Kabak har dannet et solid stopperpar.

Bra stopperpar

Phillips og nykommer Ozan Kabak ser ut til å ha funnet tonen som stopperpar for Liverpool. Så langt har det blitt tre «clean sheets» i de tre kampene de har startet sammen.

Lijnders hyller begge de to unge stopperne.

– Ozan er et stort talent, og så mye fremgang er mulig å få til. Han har tilpasset seg klubben på en fantastisk måte, og har hatt innflytelse med en gang, sier assistenttreneren om tyrkeren som er på lån fra Schalke.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]