Kabak og Davies trener - Firmino ute med kneskade

Roberto Firmino har pådratt seg en kneskade.

9. mar 2021 kl 13.50Jens Bessesen

Ozan Kabak stod over helgens kamp mot Fulham etter å ha pådratt seg en smell i møtet med Chelsea, men tyrkeren er ifølge journalister tilbake i trening foran møtet med RB Leipzig. Liverpool FC sender deler av treningen direkte

Også Ben Davies, som har til gode å spille et eneste minutt for klubben, er med på treningen. 

Men det er ett ansikt som ikke er å se, ifølge flere journalister, og det er Roberto Firmino. Brasilianeren mistet i likhet med Kabak kampen på grunn av en liten smell, og nå står møtet med RB Leipzig i fare. 

Ifølge Paul Joyce i The Times er det en kneskade for Firmino. Heller ikke James Milner eller Caoimhin Kelleher er å se på dagens trening. Ifølge journalist Carl Markham skal det ikke være snakk om en skade på Milner. Han kjører sitt eget opplegg.

Jürgen Klopp skal møte pressen klokken 14.30, og det er ventet at han vil komme med en skadeoppdatering i tillegg til å svare på spørsmål om Tyskland-jobben som han blir kraftig linket til.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]