Duo trolig tilbake mot RB Leipzig

Roberto Firmino og Ozan Kabak stod over med skade mot Fulham, men er trolig tilbake til onsdagens avgjørende kamp.

8. mar 2021 kl 12.22Jens Bessesen

Midtstopper Ozan Kabak og spiss Roberto Firmino stod over kampen mot Fulham søndag med det Jürgen Klopp omtalte som mindre skader.

Firmino hadde vært på banen i samtlige ligakamper før denne, mens Kabak har spilt fast siden han ble hentet inn på lån fra Schalke i januar.

Ifølge James Pearce i The Athletic ligger det an til at duoen er tilbake i laget når Liverpool møter RB Leipzig i Budapest onsdag.

Liverpool leder 2-0 etter første kamp før det avgjørende returoppgjøret i Champions League-åttedelsfinalen. Klopp har mange valgmuligheter når han skal sette opp laget til den ekstremt viktige kampen. 

Kabak, Fabinho, Nat Phillips, Ben Davies og Rhys Williams er alternativene på midtstopperplass, mens det på midtbaneplass er flere alternativer enn på lenge. Curtis Jones og Thiago ble hvilt i søndagens kamp, mens Fabinho kom inn til sin første kamp på midtbanen siden november.

På topp må Klopp velge om Firmino skal komme tilbake i laget eller om Diogo Jota skal få fornyet tillit. Han kan også spille med begge, som i bortekampen mot Manchester City, da Liverpool imponerte i en 4-2-4-formasjon med sin nye angrepskvartett.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]