Kvelden Ozan Kabak kommer til å huske lenge

20-åringen strålende fornøyd etter å ha holdt nullen for første gang som Liverpool-spiller.

17. feb 2021 kl 08.23Jens Bessesen

Ozan Kabak spilte en imponerende kamp i midtforsvaret da Liverpool slo RB Leipzig i Budapest, og tyrkeren slo tilbake etter en tøff start på karrieren med de røde på lørdag. Etter tirsdagens kamp var 20-åringen strålende fornøyd.

– Det var veldig spesielt for meg fordi det var første gang jeg holdt nullen og første seier i denne drakta, sier han til liverpoolfc.com

– Jeg er en ny spiller, jeg er ung og det er mange stjerner her. Jeg trenger litt tid til å tilpasse, og kommer til å bli bedre med tiden, sier han. 

Kontrollerte kampen

Kabak var strålende i midtforsvaret sammen med Jordan Henderson, og begge ble belønnet med 8 på liverpool.no sin spillerbørs.

– Vi spilte bra og ga alt ute på banen. Vi vant alle duellene på midtbanen, og jeg synes vi fortjente seieren, sier han. 

Tyrkeren, som er på utlån fra Schalke, har vonde minner fra forrige møte med RB Leipzig. Det endte med 5-0-tap. 

– Leipzig er et veldig godt lag og er nummer to i Bundesliga, men jeg synes vi kontrollerte kampen bra. I første omgang hadde vi mange gode muligheter og i andre omgang utnyttet vi deres feil, sier han og legger til at han nå ser fram mot Merseyside-derbyet lørdag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]