Mye tyder på at Klopp vil bruke sitt 13. stopperpar for sesongen i ettermiddag

Manageren hinter om at vi kan se et nytt fjes på King Power Stadium.

13. feb 2021 kl 09.33Arild Skjæveland

Liverpool har spilt 23 kamper denne sesongen, og de vanvittige skadeproblemene har gjort at Jürgen Klopp har blitt tvunget til å bruke 12 ulike stopperpar på de kampene. Det er utrolige tall, som sier litt om hvor vanskelig det har vært for de helrøde å få noen form for stabilitet denne sesongen.

Fabinho er ute, og mister kampen. Når Leicester City er motstander senere i dag, ser det ut til å bli midtstopperpar nummer 13, skriver Andy Hunter i The Guardian.  

Det ligger an til at én av Ben Davies og Ozan Kabak kan få sin debut – og skal stoppe Jamie Vardy…

Imponert på trening

Klopp er fornøyd med det han har sett av de to nyankomne så langt.

– De har virkelig kastet seg inn i det, og det er det en forsvarsspiller bør gjøre. Både Ben og Ozan er rolige mennesker, som er villig til å lære og har en flott innstilling. De har tatt store steg for å tilpasse seg måten vi spiller på. Igjen, det er viktig, sier Klopp til Guardian.

– Vi har fortsatt en tydelig måte å forsvare oss på, og det er viktig. Dersom begge skulle være på banen, så er det fortsatt ni spillere som er vant med det vi har gjort før. Dersom to spillere gjør noe helt annerledes, så vil det lede til noen rare situasjoner. Alt er bra så langt, og nå må vi ta en avgjørelse.

Leicester - Liverpool spilles kl. 13.30, og vises på TV 2 Sport Premium og Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]