Liverpool må se seg om etter en annen midtstopperBayern har vunnet kampen om Upamecano. Nå er makkeren hans målet

Den franske midtstopperen blir værende i Bundesliga.

12. feb 2021 kl 20.59Arild Skjæveland

Ifølge journalistene som følger klubbens tettest, har Dayot Upamecano vært Liverpools førstevalg når midtforsvaret skal forsterkes til sommeren. Han har en utkjøpsklausul, og er derfor tilgjengelig for så lite som 37,3 millioner pund.

Nå er dessverre løpet kjørt, melder både fransk og tysk media.

Upamecano har valgt den rykende ferske verdensmesteren for klubblag, Bayern München. Han blir værende i Bundesliga, der han var førstevalget til Bayern, som skal erstatte David Alaba.

Troverdige journalister melder

Det var først Loic Tanzi i RMC som meldte at 22-åringen hadde valgt Bayern. Nå har også L’Equipe, og troverdige Christian Falk i Sport Bild meldt det samme.

Sistnevnte, som kanskje er den journalisten som vet mest om hva som skjer i Tysklands største klubb, skriver på Twitter at det er en «done deal».

Med det må Liverpool se seg om etter en annen midtstopper til sommeren.

RB Leipzig er i aksjon mot Augsburg fredag kveld, og Julian Nagelsmann har spart Upamecano, Ibrahima Konate, Tyler Adams og Marcel Sabitzer til tirsdagens kamp mot Liverpool.

Interessert i makkeren

Sport Bild-journalisten skriver at Liverpool nå vil konsentrere seg om Konate, som er Upamecanos makker i midtforsvaret i Leipzig. 

Liverpool har blitt linket til Konate i flere måneder. Også Chelsea og Manchester United ønsker seg spilleren.

Konate er 21 år gammel, og er fransk U21-landslagsspiller. Han kom til Tyskland i 2017, og har kontrakt med RB Leipzig til sommeren 2023.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]