Liverpool fikk hjelp fra gammel kjenning da de hentet Ozan Kabak

Tidligere Liverpool-spiller spilte en viktig rolle i overgangen, ifølge Schalke-sjef.

12. feb 2021 kl 15.27Jens Bessesen

Schalke-manager Christian Gross avslører at tidligere Liverpool-back Philipp Degen spilte en avgjørende rolle da Ozan Kabak ble hentet til Anfield. 

Tyskerne ønsket nemlig å hente Shkodran Mustafi, men hadde ikke råd med mindre en spiller forlot klubben. Da tok Degen en telefon til Jürgen Klopp og lurte på om Liverpool ville være interessert i Ozan Kabak, som Degen selv har latt seg imponere av. 

Degen spilte i Liverpool fra 2008 til 2011, men har en fortid også i tysk fotball og har derfor god kjennskap til flere av klubbene. Det førte til at han kunne spille en viktig rolle i Kabak-overgangen.

– Han har et stort nettverk i fotballen, sier Schalke-manager Gross til Blick, gjengitt av Mirror

– Uten ham ville ikke Mustafi kommet til oss. Han kom fordi Philipp ringte Jürgen Klopp. Fordi Philipp visste at Liverpool så etter en midtstopper. Han spurte om Liverpool var interessert i Ozan Kabak. Så Philipp visste at Schalke kunne la Kabak gå til Liverpool hvis vi hentet Mustafi, sier Gross. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]