Klopp akter å tenke seg godt om før han eventuelt gir de nye stopperne Liverpool-debuten i toppoppgjøret mot Manchester City

Jürgen Klopp hevder han ikke bestemt seg ennå om Ozan Kabak eller Ben Davies skal få sin Liverpool-debut i søndagens kamp mot Manchester City.

5. feb 2021 kl 17.24Einar Kvande

Ben Davies satt på innbytterbenken da Liverpool tapte for Brighton onsdag kveld, mens Kabak på det tidspunkt ikke hadde fått sin internasjonale klarering ennå. Det har tyrkeren fått nå, og dermed er også han tilgjengelig til søndagens kamp mot Manchester City.

Under sin pressekonferanse i dag fikk Jürgen Klopp spørsmål om han kom til å benytte en eller begge de nye spillerne mot City.

– Jeg vet ikke, lød det umiddelbare svaret.

– Vi er i en situasjon der vi må finne ut hvem som er i stand til å spille, og hvem som ikke er det. Vi må også vurdere hvem av de som kan spille, som bør gjøre det, og hvem som ikke bør gjøre det. Vi må vurdere alle disse tingene. Vi får se.

– I en ideell verden kan du jobbe med nye spillere i noen uker. Når det gjelder disse to skulle vi jobbet spesielt med defensiv organisering og slike ting. Ben og Ozan deltok på et analysemøte i går. De har trent, og vi har vist dem alt det vi vanligvis viser spillerne, for eksempel en film for midtstoppere.

– I dag skal de ha en skikkelig treningsøkt. Det skal de i morgen også, og så får vi se etter det. Jeg vet ikke ennå.


Har du innspill til journalisten?
[email protected]