Liverpool er med i kampen om Upamecano – men Bayern er favoritter

Det skal stå mellom tre klubber.

12. feb 2021 kl 17.00Arild Skjæveland

Tidligere denne uken rapporterte Sport Bild at det står mellom Bayern München, Liverpool og Chelsea i kampen om RB Leipzigs midtstopper Dayot Upamecano.

Det franske stjerneskuddet er en av verdens mest ettertraktede midtstoppere denne sommeren. Både på grunn av talentet og prestasjonene – men også fordi han har en utkjøpsklausul som er satt til 37,3 millioner pund. En veldig overkommelig sum, for en midtstopper du kan få glede av i minst ti år.

Manchester United har tidligere blitt linket til Upamecano, men er nå ute av kampen. De skal ha bestemt seg for å heller gå etter andre overgangsmål. Ifølge Fabrizio Romano, er det Bayern som er favoritter til å sikre seg spilleren. 

Bayern har jobbet lenge

Bayern har allerede sagt offentlig at det er en mann de ønsker å sikre seg. Han er også høyt på Thomas Tuchel sin ønskeliste i Chelsea. Liverpool er en tredje klubb som er ute etter midtstopperen, skriver Romano for The Guardian.

Den tyske storklubben har jaktet Upamecano lenge, og ser på ham som den ideelle erstatteren til David Alaba, som kommer til å forlate München som Bosman-spiller til sommeren.

RB Leipzig vet at de kommer til å miste Upamecano til sommeren, og på grunn av utkjøpsklausulen er det ingenting de kan gjøre med det. De ser ut til å sikre seg Mohamed Simakan fra Strasbourg som erstatter.

Liverpool-supportere får en mulighet til å se nærmere på 22-åringen på tirsdag. Da møtes Liverpool og RB Leipzig til 8.delsfinale i Champions League i Budapest.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]