Jürgen Klopp:– Vi fikk resultatet vi fortjente

Klopp slapp endelig negativt ladde spørsmål etter en fotballkamp. Dette hadde han å si etter seieren tirsdag kveld.

16. feb 2021 kl 23.47Jens Hapnes Rege

Jürgen Klopp og hans «mentale monstre» har ikke vært på sitt beste denne sesongen, men fikk en etterlengtet opptur mot RB Leipzig. 

– Det var akkurat dette vi trengte. Leipzig er veldig fysiske og gode i omtrent alt, men i kveld kontrollere vi dem på eksepsjonelt vis, innledet tyskeren i intervjuet etter kampen. 

Fortjent utfall

Han mener at resultatet var fortjent, selv om tyskerne kom til noen gode sjanser. 

– De hadde noen gode øyeblikk på grunn av kvaliteten deres, men dette var en veldig god kamp. Vi fikk resultatet vi fortjente. 

I motsetning til Liverpools forrige kamper var det motstanderen som sto for de individuelle feilene tirsdag kveld. 

– Slik er fotball. Vi forsvarte situasjonene bra og så fikk vi ballen fremover raskt. Det andre målet er en vanskelig ball for forsvareren, og det første målet kom etter bra press fra oss, forklarer Klopp. Han understreker at dette var en god forestilling.

– Vi forsvarte oss bra gjennom hele kampen, var gode i gjenvinningsspillet og kontret bra. Det var en god kamp mot et godt lag.

Lite restitusjon

Spillerne hadde bare to dager mellom tapet mot Leicester og kampen mot Nagelsmanns mannskap, men sto allikevel distansen godt. 

– Det var en tøff kamp. Vi hadde bare to dager siden forrige kamp. Mange har ventet på at vi skal skli, men det gjorde ikke guttene i kveld. 

Det er nesten en måned til de to lagene møtes til returoppgjøret. Forhåpentligvis har Klopp enda flere av kanonene tilgjengelig da. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]