Vår spillerbørs:Bunnsolid lagprestasjon i Budapest

Alle spillerne leverte varene da Liverpool sikret seg et godt utgangspunkt mot RB Leipzig. Her er vår spillerbørs fra oppgjøret.

Alisson Becker8

Sisteskansen vår har vært under pari i de siste ukene, og har en stor del av skylden for de to siste tapene i ligaen. En slik svak periode må man nesten regne med etter flere sesonger på et skyhøyt nivå. Er litt mer presis og litt mindre selvsikker, men spiller seg virkelig inn i kampen. Har en viktig redning da N'Kunku ble spilt gjennom. Endelig et rent bur.

Trent Alexander-Arnold8

Det er bare to spillere i verden som er sponset av Red Bull - Neymar og Trent Alexander-Arnold. Det sier mye om hvilken status scouseren har fått etter de siste sesongene. I kveld var det det beste Red Bull-laget som sto på motsatt banehalvdel. Trent har flere strålende gjennombruddspasninger i den første omgangen, og kunne hatt målgivende dersom Salah hadde truffet bedre med lobben sin. Klarer seg forholdsvis bra mot Leipzigs farlige venstreside. På vei tilbake i form.

Jordan Henderson8

Utrolig at det bare er hans niende kamp på stopperplass. Ligger ofte helt riktig plassert, og er også et våpen offensivt med de presise crosserne. Pisker lagkameratene gjennom hele kampen. Har en liten glipp på tampen, men blir heldigvis ikke utslagsgivende. Kommer til å få flere kamper som stoppervikar etter prestasjonene de siste ukene.

Ozan Kabak8

Tyrkeren slo virkelig tilbake etter den skuffende debuten mot Leicester. Fantastisk duellspiller og spiller på det trygget med ballen i beina. Har en skummel feilpasning og blir noe ivrig da han pådrar seg et gult kort, men alt i alt var dette en svært god forestilling.

Andy Robertson8

Har vært stabilt god gjennom hele sesongen, og tirsdagens kamp var ikke et unntak. Fikk Peter Gulacsi til å sprelle i nettmaskene etter et godt skuddforsøk.

Curtis Jones9

Tenk at det bare er ett år siden Curtis Jones presenterte seg for Liverpool-supportere. 20-åringen ser ut som om han har vært etablert i laget flere sesonger. Er viktig både offensivt og defensivt mot RB Leipzig, og blir bare bedre og bedre utover i kampen. Varter til og med opp med ett hælspark i egen 16-meter da tyskerne var farlig frempå. Er akkurat som en scouser skal være.

Georginio Wijnaldum7

Ikke den som viser seg mest frem, men gjør mye viktig arbeid for laget. Godt gjort å unngå gult kort mot ett energisk RB Leipzig.

Thiago Alcântara8

Er Liverpools mest rutinerte spiller i det gjeveste selskapet, med over 60 kamper i Champions League. Er ikke helt spilt inn i Klopp-systemet enda, men egenskapene med ballen i beina er det ingen ting å si på. Har flere viktige involveringer både offensivt og defensivt denne kampen, og kommer bare til å bli mer og mer toneangivende i Klopps mannskap.

Mohamed Salah9

Er våken når han plukker opp feilpasningen fra Sabitzer og setter ledermålet. Konstant uromoment og kunne hatt flere mål i kveld. Blant verdens beste målscorere.

Roberto Firmino8

Må gjøre mye grovarbeid mot de energiske tyskerne. Viser frem sine silkemyke ballberøringer.

Sadio Mané9

Stakkars Nordi Mukiele, som måtte møte denne versjonen av Sadio Mane. På sitt beste stopper ingen senegaleseren, og i kveld var han på sitt aller beste. Får ett mål etter en bom, men kunne hatt flere. Enestående atlet med enestående teknikk.

Alex Oxlade-Chamberlain

Får 20 minutter. Milevis unna toppformen.

Xherdan Shaqiri

Får 20 minutter. Involverer seg mye og får mye kjeft fra benken. Herlig type.

Neco Williams

Får ett minutt.