Klopp roser Adrián og stopperne etter clean sheet

Liverpool vant og holdt buret rent for første gang i 2021.

28. feb 2021 kl 23.00Øystein Tronstad

– Jeg var aldri i tvil om fellesskapet i dette laget. En spesiell uke og det er en fin gest fra Curtis (dediserte målet sitt til Alisson), sier Jürgen Klopp etter at Liverpool endelig vant en ligakamp igjen.

Curtis Jones var blant banens beste spillere. 20-åringen var behersket og kontrollert da han satte inn det viktige ledermålet.

– Han er en toppspiller, og det er derfor han spiller. Det er mye mer i vente fra Curtis. Potensialet er eksepsjonelt. I analysene våre denne uka, så vi på at han må være mer i avgjørende områder. Det fungerte bra i kveld.

SJELDEN START: Adrián fikk sin første kamp siden oktober og holdt nullen.

SJELDEN START: Adrián fikk sin første kamp siden oktober og holdt nullen.

Roste erstatterne

Få hadde trodd at Liverpool ville stille med en defensiv rekke med Adrián, Nathaniel Phillips og Ozan Kabak. De røde holdt likevel buret rent for første gang i Premier League siden januar.

– Klasse fra Adrián i dag. Han viser karakter når han stepper inn som dette. Redningen hans i første omgang var utmerket.

Klopp roste også det nye stopperparet som måtte håndtere mange dueller med en av ligaens tøffeste hodespillere, skotten Oliver McBurnie.

– Begge spilte en super kamp. Mange forstår ikke hvor vanskelig det er med alle de lange ballene. Med ballen i beina var det også bra.

Ser mot neste kamp 

Alt på torsdag venter en vanskeligere utfordring for Jürgen Klopps mannskap. En gammel kjenning, Thomas Tuchel, leder et Chelsea som nå ikke har tapt på ti kamper. London-laget spilte tidligere i dag 0-0 mot Manchester United, og hands og dommere var nok en gang i fokus.

– Vi kan ta med oss mye fra denne kampen, men vår neste kamp blir tøff.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]