U18 avsluttet sesongen med å vinne 4-1

Mateusz Musialowski og Kaide Gordon viste igjen frem kvalitetene de innehar.

30. mai 2021 kl 08.37Øystein Tronstad

Liverpools spennende U18-gutter avsluttet sesongen med å slå Tottenham på lørdag. En liten opptur etter at laget kom til kort mot Aston Villa, tapte 1-2 den 24. mai, i FA Youth Cup-finalen.

Trener Marc Bridge-Wilkinson gjorde flere endringer fra finaletapet på Villa Park. Av de som startet mot Aston Villa var det kun Quansah, Koumetio, Corness, Mortin og Woltman som beholdt plassen.

Startoppstillingen var:

Fabian Mrozek, Sean Wilson, Luke Chambers, Jarell Quansah, Billy Koumetio, Dominic Corness, Kaide Gordon, Tyler Mortin, Max Woltman, James Norris, Melkamu Frauendorf.

Fartsfylt avslutning

I en innholdsrik kamp på Kirkby vant de røde til slutt 4-1 etter mål av Quansah, Gordon, Norris på straffespark og Morton.

HADDE FLERE GODE REDNINGER: Polske Fabian Mrozek fikk vist litt av det han og keepertrener Neil Edwards har jobbet med.

Men det var Tottenhams unge som kom best i gang. De hvite tok ledelsen etter 13 minutter på et straffespark forårsaket av Quansah.

Etter det handlet det mye om Liverpool.

Samme Quansah skulle raskt få gjøre opp for seg. Utligningen kom på et hjørnespark fra Morton som Quansah stanget inn. Gordon brente så et straffespark han selv hadde fått, men også han skulle få gjøre det godt igjen senere.

Bytter inn juvelen

Fra innbytterbenken gikk Bridge-Wilkinson for de kreative evnene til Luca Stephenson og Mateusz Musialowski.

I andre omgang var det innbytter Musialowski som var i fokus. Han fant Gordon og denne gangen satt avslutningen i hjørnet.

Samme mann vant et nytt straffespark for dagen og Norris, som også spilte en god kamp, konverterte det til 3-1.

Noen minutter før slutt kronet Morton sesongen med et flott frisparkmål fra kanten av boksen.

2021-signeringen Kaide Gordon må nevnes. Liverpool betalte Derby £1 million (som kan stige til £3 millioner) for 16-åringen som er den fjerde yngste gjennom tidene med kamper for Derbys førstelag.

Som for førstelaget, er sesongen nå over for U18 for har vist gode takter. Finnes det en kommende storstjerne her?