Vi fulgte dramaet på Old Trafford fra minutt til minuttManchester United bekrefter at kampen ikke blir spilt i kveld - det jobbes med å finne en ny dato

Voldsomme demonstrasjoner både utenfor og inne på Old Trafford i forkant av kampen mellom Manchester United og Liverpool. Flere grupper United-fans tok seg inn på stadion.

2. mai 2021 kl 16.36Einar Kvande

Tusenvis av Manchester United-fans har møtt opp utenfor Old Trafford for å demonstrere mot klubbens eiere, Glazer-familien. Flere hundre fans tok seg inn på stadion, hvor de knuste TV-kameraer og annet utstyr.

Vi følger utviklingen her.

KL 18.40

Manchester United bekrefter at kampen mot Liverpool er blitt avlyst, og vil ikke bli spilt i kveld (BBC Sport)

Kl 18.30

Stan Collymore melder på Twitter at kampen er utsatt, og at den ikke vil bli spilt i dag. Han skriver at Premier League-ledere, klubbledere og dommere alle forstår det slik at kampen ikke blir spilt i dag. Collymore sier han venter på å få en ny dato for kampen.

Kl 18.25

Mulig avspark klokken 20.30 melder Manchester Evening News

Kl 18.15

Premier League diskuterer på høyeste nivå hva de skal gjøre med denne kampen, Om den skal spilles i kveld eller i morgen, eller senere. Richard Masters diskuterer nå med begge klubbene. Det blir ikke avspark så tidlig som 19.30. Det er bekreftet (Stan Collymore)

Kl 18.13

Gary Neville og Jamie Carragher prater med en Manchester United-vakt som ble skadet i tumultene med supporterne som kom seg inn på stadion (UtdXclusive)

Kl 18.03:

Det er nå over en halvtime siden kampen skulle ha startet, og spillerbussene har fortsatt ikke forlatt hotellet. Det er heller ingen tegn på at bussene kommer til å forlate hotellet med det første. (Steve Robson, Manchester Evening News)

Kl 17.51

Premier Leage Productions melder at kampen kommer til å bli spilt i dag.

Kl 17.49

United-fans protesterer fortsatt utenfor spillerhotellet, The Lowry. (Stan Collymore)

Kl 17.46

Det vil straks bli tatt en avgjørelse om kampen blir spilt eller ei

Kl 17.40

Det har begynt å roe seg utenfor Old Trafford, melder Manchester Evening News. Poltiet begynner å få kontroll over situasjonen. (BBC Merseyside Sport)

Kl 17.28

Alle fans er ute av stadion. Roen har senket seg over gressmatta igjen.

Kl 17.12

Slåssing mellom United-supportere og politiet utenfor Old Trafford. (Rob Harris)

Kl 17.07

Dommer Michael Oliver og hans dommerkolleger er nå på plass på Old Trafford. Manchester United-fansen har ikke vært inne i dommergarderoben og lagenes garderober. (Stan Collymore)

Kl 17.01

Slåssing mellom politi og United-supportere utenfor spillerhotellet. (Steve Robson, Manchester Evening News)

Kl 16.53

Møte mellom Manchester United, Liverpool og Premier League klokken 17.00. 19.30 nytt foreløpig avsparktidspunkt (Stan Collymore)

Kl 16.52

Et ambulansehelikopter lander på Old Trafford. (Stan Collymore)

Kl 16.40

Det vil ta to timer å desinfisere alle kontaktflater på Old Trafford. Det kan bli sent avspark på Old Trafford, eller kampen kan bli utsatt til en annen dag. (Stan Collymore)

Kl 16.35

Manchester United og Liverpool har fortsatt ikke noe planlagt avreisetidspunkt fra sine respektive spillerhoteller. (Stan Collymore)

Kl 16.30

Liverpools draktansvarlige er trygt inne i bortegarderoben på Old Trafford. United-fansen har ikke tatt seg inn i Liverpool-gardroben. Liverpool-draktene er hengt opp. (Stan Collymore)

Kl 16.27

Spillerne til Liverpool og Manchester United er fortsatt på sine respektive hoteller. Banemannskap har inspisert gressmatta for skader. Men demonstrantene har knust TV-kameraer og tatt matchballene, så koronarestriksjonene er brutt. Nye grupper tar seg stadion inn på stadion.

Kl 16.25

Dommerne har ikke klart å komme seg inn på Old Trafford. Spørsmål om Covid-restriksjonene er blitt brutt diskuteres blant Premier League-ledere og Manchester Uniteds ledelse. (Stan Collymore)

Kl 16.13

Manchester United holder nå krisemøte, for å finne ut om det er mulig å spille kampen. COVID-reglementet er antagelig brutt. Det er fortsatt United-fans inne på banen og innen på Manchester-klubbens kontorer.

Kl 15.57

Tidligere Liverpool-spiller Stan Collymore har lagt ut film av øyeblikket da Manchester United-supporterne tok seg gjennom barrikadene og inn på stadion.

Kl 15.49

Utrolige scener utspiller seg inne på Old Trafford, og også utenfor stadionmurene. Manchester United-supportere kaster flasker mot egen stadion, og rundt 500 supportere har kommet seg inn på stadion, hvor de går løs på medieutstyr og annet utstyr.

Kl 15.34

Utrolige og dramatiske scener på Old Trafford i forkant av Liverpools kamp mot Manchester United. Massive protester utenfor stadion, og hundrevis med Manchester United-supportere har tatt seg forbi barikader og inn på stadion, og også ut på selve gressmatta.