Southampton er spente på utfallet av Liverpools Minamino-samtaler

Southampton lurer på om det er aktuelt med en retur til St Mary's for Takumi Minamino.

2. jun 2021 kl 18.12Einar Kvande

Hampshire Live melder at Ralph Hasenhüttl er ute etter en ving foran den nye sesongen, og Southampton-manageren vil gjerne vite om det er aktuelt for Liverpool å gi slipp på Takumi Minamino igjen, enten på lån eller en permanent overgang.

Liverpool skal ha samtaler med japaneren om hans fremtid, men det vil først skje senere i sommer. 

Southampton har tatt kontakt med Anfield-klubben og spurt om Minamino er tilgjengelig, da Hasenhüttl gjerne vil ha ham i sin tropp foran 2021/22-sesongen. 

Forespørselen kom under et av Southamptons obligatoriske rapportmøter for å diskutere spillerens fremgang mens Minamino ennå var utlånt til sydkystklubben.

– Han har ikke bare scoret fantastiske mål, men hans holdninger og innstilling passer også godt inn i vårt lag. Du kan se hvorfor en klubb som Liverpool kjøpte ham, har Hasenhüttl uttalt om Minamino tidligere.

– Han gjorde en god jobb her. Vi ga ham en sjanse til å vise seg frem.

– Vi får se hva som skjer i sommer, og vi får se hva Liverpool ønsker å gjøre. Det er samtaler mellom partene, men vi får se i sommer.

Er hjemme i Japan

Hampshire Live forstår det slik at Minamino skal ha samtaler med Liverpool senere i sommer. Den offensive midtbanespilleren er for øyeblikket hjemme i Japan, hvor han scoret to mål for sitt land mot Myanmar i forrige uke.

Japaneren er ute etter å spille fast førstelagsfotball.

– Jeg er fotballspiller, så jeg aner ikke hvor jeg kommer til å spille om et halvt år. Men jeg ønsker å spille på et høyt nivå, uttalte Minamino tidligere i år.