Skal allerede ha signert ny avtale

Jakub Ojrzynski skrev under på ny kontrakt i fjor. Nå skal han ha skrevet under på en ny avtale.

6. jul 2021 kl 13.02Arild Skjæveland

Den 18 år gamle målvakten Jakub Ojrzynski er en spiller Liverpool har stor tro på. Han kom til akademiet fra Legia Warszawa i 2019.

I fjor sommer skrev han under på sin første proffkontrakt med klubben, og allerede nå, ett år senere, har han skrevet under på en ny avtale. Det rapporterer David Lynch for Liverpool Echo. Lynch er bidragsyter også her på liverpool.no, og skriver en fast spalte for supporterklubben.

Det skal være snakk om en ny langtidskontrakt med bedre betingelser, skriver Lynch videre.

Ojrzynski har denne sesongen tatt steget fra U18-laget til U23-laget, og satt faktisk på benken for førstelaget da Liverpool hadde en keeperkrise med Alisson Becker og Caoimhin Kelleher ute mot Sheffield United i februar. Vi har sett på treningsbildene fra AXA Training Centre at han trener med førstelaget.

Ifølge rapporter i Polen skal det dreie seg om en fireårskontrakt.