Fabinho og Ox var tilbake på treningsfeltet, men tre mann manglet

Liverpools brasilianske midtbanespiller sto over kampen mot Burnley etter at hans far døde i forrige uke, men nå er han høyaktuell til startoppstillingen mot Chelsea.

24. aug 2021 kl 17.56Einar Kvande

Liverpool-spillerne var tilbake på AXA Training Centre igjen i dag, etter å ha fått mandagen fri etter helgens fine seier over Burnley. Nå rettes fokus mot lørdagens toppoppgjør mot Chelsea på Anfield. Begge lag står med seks poeng og 5-0 i målforskjell etter to serierunder.

Fabinho var ikke med da Burnley ble slått i helgen, men nå er brasilianeren tilbake i trening igjen etter farens dødsfall i forrige uke. Dermed er han høyaktuell for startoppstillingen mot blåtrøyene.

27-åringen fikk så mye tid som han behøvde til å sørge over tapet av faren, men han var likevel tilstede under treningsøkter i Kirkby i forrige uke, og satt på tribunen sammen med skadede James Milner under lørdagens kamp mot Burnley. 

FORTSATT EN DEL AV TROPPEN: Ingenting tyder på at et salg av Divock Origi er nært forestående.

FORTSATT EN DEL AV TROPPEN: Ingenting tyder på at et salg av Divock Origi er nært forestående.

Alex Oxlade-Chamberlain var også tilbake i trening, etter at han sto over kampen mot Burnley på grunn av at han var med på fødselen da hans første barn kom til verden.

Phillips og Origi trente som normalt

Bildene fra dagens treningsøkt avslørte også at Nat Phillips og Divock Origi fortsatt er en del av Liverpool-troppen som er aktuell for lørdagens kamp, selv om det spekuleres rundt duoens Liverpool-fremtid. 

To mann som ikke var tilstede under dagens økt var imidlertid Neco Williams og Loris Karius. Om det skyldes at de er på vei til andre klubber er uvisst. 

James Milner var fortsatt ikke tilbake i trening etter sin leggskade.

Trent Alexander-Arnold og Kostas Tsimikas, som begge fikk smeller mot Burnley, trente som normalt tirsdag.