Treningsbilder: Lader opp til Burnley-kampen

Se bilder fra torsdagens trening.

19. aug 2021 kl 17.27Jens Bessesen

Det som kanskje gir mest grunn til bekymring ut fra torsdagens treningsbilder er at vi ikke kan se Fabinho på noen av bildene. Hva som er grunnen er det foreløpig ikke kommet noe informasjon om, så vi velger ikke å ta sorgene på forskudd. 

Heller ikke James Milner, Ben Woodburn eller Xherdan Shaqiri var på torsdagens trening. De to sistnevnte linkes bort fra klubben. Hvorfor ikke Milner var der vet vi ikke. 

Det er gledelig å se Joe Gomez igjen etter at han ikke var å se på treningsbildene fra tirsdag. Han kan for øvrig være et bevis på at det ikke nødvendigvis er snakk om skade selv om en spiller ikke deltar på trening med laget. 

Tirsdag kunne vi se ankelskadde Andy Robertson tilbake i løpetrening. Det har ikke kommet noen nye bilder av venstrebacken i dag, men håpet er at han skal være klar til neste helgs hjemmekamp mot Chelsea.

Se bildekarusell fra torsdagens trening øverst i saken.