Tirsdagens treningsbilder gir flere grunner til å smile

Det er lenge siden Liverpools tropp har vært så skadefri og sterk som den er nå.

17. aug 2021 kl 18.35Jens Bessesen

Bildene fra tirsdagens treningsøkt på Liverpools treningsanlegg i Kirkby ga oss først og fremst én veldig god nyhet: Andy Robertson er allerede tilbake i løpstrening.

Tar vi en titt på resten av bildene, er det mange flere grunner til å smile. Jordan Henderson, Thiago Alcantara og Curtis Jones var ikke klare til sesongstarten, men spilte i stedet en treningskamp mot Aston Villa dagen etter. Tirsdag var alle på plass på lagtreningen i Kirkby. Det samme var Nat Phillips. 

For øvrig kan vi se at unggutten Kaide Gordon fremdeles trener med førstelaget, og det samme gjør naturligvis Harvey Elliott. Loris Karius holder fremdeles stand som fjerdekeeper - tyskeren har foreløpig ikke klart å finne seg en ny klubb denne sommeren.

Virgil van Dijk og Joel Matip har tilsynelatende kommet seg helskinnet gjennom sine comeback fra skade - og hele laget som spilte mot Norwich er å finne på tirsdagens treningsbilder. 

Det er bare to spillere vi savner fra dagens bilder, og det er Joe Gomez og Xherdan Shaqiri. Om de gjemte seg for kameraet eller om det er andre grunner, er ikke kjent. Sistnevnte har blitt linket bort fra klubben denne sommeren.