Andy Robertson løper igjen!

Det kan se ut til at skotten nærmer seg banen igjen.

17. aug 2021 kl 16.53Jens Bessesen

Det er bare en drøy uke siden Andy Robertson måtte forlate banen etter et overtråkk i treningskampen mot Athletic Club på Anfield, og det kunne se ut som en stygg skade der og da. Men siden den gang har signalene vært positive. 

Dagen etter kom han med en positiv oppdatering på sin Twitter-profil. Der kunne han opplyse at det var en leddbåndskade som måtte repareres, men at det ikke var noe alvorlig. 

Kan han rekke Chelsea?

Jürgen Klopp kunne deretter opplyse at han var usikker på om Robertson vil være tilbake før eller etter landskampene i september. Liverpool møter Burnley 21. august og Chelsea 28. august før landskampene.

Nå kan det se lovende ut med tanke på Chelsea-kampen for skotten. Tirsdagens treningsbilder fra Kirkby viser at han allerede er ute og løper igjen. Mens resten av laget gjennomførte trening som normalt, kan vi se bilder av at 27-åringen løper rundt banen. 

Kostas Tsimikas gjorde en god figur som vikar mot Norwich og vil nok bli stolt på også mot Burnley, men når de regjerende Champions League-mesterne kommer til Anfield neste helg, vil nok Klopp ønske at Robertson er tilbake på venstrebacken.

Treningsbildene viser også at Curtis Jones, Jordan Henderson og Thiago trente med laget.