Klopp om skadesituasjonen

To spillere blir garantert ikke å se på banen mot Norwich.

13. aug 2021 kl 13.06Einar Kvande

Andy Robertson kan ikke spille mot Norwich på grunn av ankelskaden han fikk mot Athletic Bilbao, mens Curtis Jones ikke får spille på Carrow Road på grunn av hjernerystelsen han fikk mot Osasuna.

– Alle spillerne er her. Thiago og Henderson startet preseason sent. Vi forbereder oss ikke for en kamp, men en hel sesong i verdens mest intense liga. Alle de andre har trent i alt fra to til fem uker, forklarte Jürgen Klopp under sin pressekonferanse i dag.

– Vi har ingen skader av betydning med unntak av Robbos skade. Curtis er skadefri, men vi må forholde oss til protokollen for hjernerystelse. Vi respekterer den, la Liverpool-manageren til.

Klopp snakket også om Virgil van Dijk og Joe Gomez i positive ordelag. Duoen er klare for å gjøre sine offisielle comeback etter langtidsskadene de fikk i fjor høst.

– Vi må bare avgjøre hvem som skal starte, og hvem som skal komme inn fra benken. De er begge klare for 90 minutter. Begge har sett veldig bra ut på trening. Men vi står foran en intens sesong. Vi får se hvilken avgjørelse vi lander på, sa Klopp om de to stopperne foran ligaåpningen.