Kabak og Jota er ferdigspilt for sesongen - Ox og Milner kan bli klare

Har Ozan Kabak spilt sin siste kamp i Liverpool-drakt?

16. mai 2021 kl 22.11Jens Bessesen

Jürgen Klopp avslørte før søndagens dramatiske kamp mot West Bromwich at Diogo Jota ikke kommer til å spille igjen for Liverpool denne sesongen. Etter kampen sier tyskeren at det samme gjelder for midtstopper Ozan Kabak, som sliter med en muskelskade.

– Når det gjelder de langtidsskadde, der dessverre Ozan er, tror jeg ingen kommer tilbake, sier Klopp ifølge Liverpool Echo

21-åringen som er på lån fra Schalke kan dermed ha spilt sin siste kamp for Liverpool. De må snart avgjøre om de ønsker å benytte seg av utkjøpsklausulen på 18 millioner pund, eller om de vil sende tyrkeren tilbake til Schalke, som neste sesong spiller i 2. Bundesliga.

EM i fare

Kabak må i likhet med Jota nå kjempe for å rekke sommerens EM-sluttspill. Etter kampen sier Klopp at Jota må ha en beskyttende støvel på sin skadde fot de neste to ukene. 

– Det er ikke veldig alvorlig, men man må som alltid vente og se hvordan det utvikler seg, sier Klopp. 

– Når han er ferdig med å bruke støvelen, kan legene sjekke hvor langt han har kommet, sier manageren. 

Det er bare to uker til landslagene begynner sine forberedelser inn mot EM, som starter 11. juni. 

Milner og Ox kan bli klare

Klopp kunne heldigvis også komme med noen oppløftende nyheter. Han håper å få James Milner og Alex Oxlade-Chamberlain tilbake. Sistnevnte har vært syk de siste dagene. 

En spiller som ikke ble nevnt søndag er Naby Keita, som nå har mistet tre kamper på rad. Det begynner også å se meget mørkt ut for Ben Davies om han hadde en ambisjon om å få spille et minutt eller to i Liverpool-drakten. 

Neste kamp mot Burnley spilles onsdag klokken 21.15.