– Aldri sett en keeper score et finere mål!

Jürgen Klopp skryter av Alissons hodestøt.

16. mai 2021 kl 21.00Jens Bessesen

– Wow er vel det rette ordet. Det var spektakulært, og en god kamp, sier Liverpool-manageren til BBC Sport, gjengitt av Goal

Jürgen Klopp reagerte på samme måte som de fleste Liverpool-supportere da Alisson Becker stanget inn vinnermålet fire minutter på overtid mot West Bromwich. 

– For et øyeblikk! Det er høydepunktet så langt, så håper jeg vi har tid til et høydepunkt til denne sesongen. Det var en tøff kamp. Å vinne på den måten er veldig spesielt. Jeg kunne ikke vært gladere, sier Klopp. 

– Jeg har aldri sett en keeper score et finere mål! Spisser scorer slike mål. Hvis Olivier Giroud scorer slik, sier du det er verdensklasse, sier Klopp. 

Hyller Alisson

Han tar seg også tid til å hylle sin keeper på et personlig nivå. Alisson mistet sin far i en tragisk drukningsulykke tidligere i år, og har gått gjennom noen tøffe måneder borte fra sin mor i Brasil. 

– Han er vår spiller, vår gutt, vår bror. Når han lider, lider alle. Det er vanskelig i slike øyeblikk. Det finnes viktigere ting enn fotball, men når fotball kan levere slike øyeblikk for han, for alle guttene, og for fansen, så er fotball det beste som finnes i noen sekunder, sier han. 

– Det var en utrolig heading. Jeg har aldri sett liknende. Bra teknikk. Jeg skjønte ikke helt hva jeg så, sier Klopp. 

– Ikke engang halvveis

Nå må Liverpool følge opp med seiere mot Burnley og Crystal Palace for å sikre topp fire. 

– Vi er ikke engang halvveis. Vi må vinne på Turf Moor. Der vil det være ekte atmosfære, og det blir ikke en treningskamp, sier Klopp. 

Onsdagens kamp blir nemlig spilt foran 3500 tilskuere på Burnleys hjemmebane. Neste søndag kommer 10.000 supportere til Anfield for sesongavslutningen mot Crystal Palace.