Pearce mener Liverpool trenger to spillere til

Er bekymret for manglende dekning på midtbanen og på topp.

6. aug 2021 kl 08.38Einar Kvande

James Pearce i The Athletic har svart på spørsmål fra sine lesere, der han uttrykker bekymring over at Liverpool ikke har signert en sentral midtbanespiller og en angriper i sommer. 

– Jeg mener Liverpool trenger to spillere til, en sentral midtbanespiller og en angriper som kan spille i midten. Jeg er klar over at Fabinho ikke trengs som midtstopper denne sesongen, og at Jordan Henderson er skadefri igjen. Thiago forventes å få en sentral rolle, og Curtis Jones vil få enda mer spilletid. Men Georginio Wijnaldum spilte mange kamper. Jeg mener det vil være et feilgrep å ikke erstatte ham, spesielt med tanke på Naby Keita og Alex Oxlade-Chamberlains skadehistorikk, skriver Pearce.

Ikke gode nok

Athletic-journalisten mener også at Liverpool trenger noen som kan utfordre supertrioen på topp og Diogo Jota.

– Nivåspranget til Divock Origi og Takumi Minamino er for stort, slår han fast.

Men selv uten flere kjøp enn Ibrahima Konate er Pearce optimist foran den nye sesongen.

– Folk glemmer at denne troppen kom på tredjeplass trass i en skadekrise vi aldri har sett maken til. Med nøkkelspillere tilbake fra skader vil Liverpool være sterkere denne sesongen, uansett hva de gjør før transferdeadline. Men de røde er to spillerkjøp unna å gi meg tro på at de kan komme foran Manchester City, avslutter han.